Podcast als geschiedenis in je opstaat

Podcast

Transgenerationeel trauma:

Indoroots heeft meegewerkt aan de podcast Als geschiedenis in je opstaat.  Luister hier deel 2 of lees hier het verhaal van Iris.

IMG 1738

Boek

In dit meeslepend geschreven boek lees je hoe een nyai haar kinderen verliest, nadat de vader haar heeft verlaten voor een Nederlandse vrouw. De vrouw blijft haar hele leven op zoek naar haar kinderen. Hartverscheurend, maar helaas de realiteit in de familiegeschiedenis van vele Indo’s. Verplichte kost!!!

IGV

Lezing

DNA en epigenetica: Lezing Martin Fornerod voor het IGV 

Boek batik

Boek

In "Batik" neemt Kees de Ruiter je mee door en wondere wereld van de Indo-Europese batik. Maar daarnaast geeft hij een korte, maar zeer leesbare geschiedenis van het ontstaan van de Indo-cultuur. Alleen daarvoor al de moeite waard.

Artikel

Epigenetica:

Can the legacy of trauma be passed down the generations? 

IMG 1740

Eten

Indokeuken Utrecht

Voor lekker Indisch eten kan ik je de catering en workshops van mijn indosister Jos van Elten van harte aanbevelen. Ook kan ze Nasi Tumpeng voor je maken voor feesten met een rituele setting. Klik hier voor haar site.

IMG 1741

Boek

Van taboe naar traumabewust

Dit gemakkelijk te lezen boek geeft veel informatie over het ontstaan van trauma en wat je eraan kan doen. Voor iedereen die wil weten wat er nu eigenlijk gebeurt als je een trauma hebt van jezelf of overerfd. 

ONZE SOCIALS

Je kunt ons ook volgen via onderstaande social media.

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

drs. Ada Byrnes

Praktijk gevestigd te Utrecht.

06 19 94 94 63
ada@indoroots.nl
www.indoroots.nl